Alliance Française Rotterdam

Goed Frans leer je bij de Alliance…

De Alliance Française is het meest Franse plekje in Rotterdam en biedt de beste cursussen Frans aan. Onze doordachte methode, les van ‘native speakers‘ en volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen geeft u de zekerheid dat u een goede cursus Frans gaat doen.

Hieronder volgt informatie over ons cursusaanbod:

Algemeen Frans (General French)

Deze cursussen worden afgesloten met een eindevaluatie. Bij voldoende resultaat ontvangt u een certificaat van de Alliance Française Rotterdam waarop het door u behaalde niveau staat dat overeenkomt met het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen.

[su_button link=”http://www.alliancerotterdam.nl/cursussen-frans/algemeen-frans/” style=”flat” background=”#DA002E” size=”4″ radius=”0″]Lees meer[/su_button]
[su_divider top=”no” style=”dotted” divider_color=”#00b1fc” size=”1″]

Conversatiecursus (conversation course)

Houd uw Frans op niveau met deze conversatiecursus. De nadruk ligt op het vergroten van de spreekvaardigheid en er wordt waar nodig grammaticale ondersteuning gegeven.

[su_button link=”http://www.alliancerotterdam.nl/cursussen-frans/conversatiecursus/” style=”flat” background=”#DA002E” size=”4″ radius=”0″]Lees meer[/su_button]
[su_divider top=”no” style=”dotted” divider_color=”#00b1fc” size=”1″]

Voorbereidingscursus Examen DELF DALF (preparatory course Delf dalf exam)

Alliance Française Rotterdam biedt voorbereidingscursussen aan voor de DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française) en de DALF (Diplôme Aprofondi de Langue Française) examens.
Deze cursussen bereiden de kandidaten voor op het officiële examen, dat wordt aangeboden door het Franse Ministerie van Onderwijs.

[su_button link=”http://www.alliancerotterdam.nl/cursussen-frans/voorbereidingscursus-delf-dalf/” style=”flat” background=”#DA002E” size=”4″ radius=”0″]Lees meer[/su_button]
[su_divider top=”no” style=”dotted” divider_color=”#00b1fc” size=”1″]

Cursus op maat voor bedrijven

Voor het volgen van een bedrijfscursus zakelijk Frans bent u bij de Alliance Française aan het juiste adres. Zakelijke cursussen of trainingen worden na een intake en niveautest afgestemd op uw wensen, beschikbaarheid en bedrijfssituatie.

[su_button link=”http://www.alliancerotterdam.nl/cursussen-frans/zakelijk-frans/” style=”flat” background=”#DA002E” size=”4″ radius=”0″]Lees meer[/su_button]
[su_divider top=”no” style=”dotted” divider_color=”#00b1fc” size=”1″]

Privécursus Frans Particulieren

De privélessen Frans bieden veel voordelen. Uw cursus op maat wordt na een intake en niveautest afgestemd op uw persoonlijke wensen en beschikbaarheid. Of u nu voor uw werk meer kennis nodig heeft van de Franse taal of van plan bent om binnenkort naar Frankrijk te verhuizen, de Alliance Française ontwerpt een cursus voor u.

[su_button link=”http://www.alliancerotterdam.nl/cursussen-frans/privecursus-frans/” style=”flat” background=”#DA002E” size=”4″ radius=”0″]Lees meer[/su_button]
[su_divider top=”no” style=”dotted” divider_color=”#00b1fc” size=”1″]

Cursus Frans voor Kinderen

Frans leren is kinderspel! Wij bieden cursussen voor groot en klein. Op woensdagmiddag is er een cursus voor Nederlandstalige kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Cursus voor niet-franstalige kinderen

Van woensdag 22 april t/m 8 juli 2020 start er weer een kindercursus voor niet-franstalige kinderen (6-8 jaar). Tijdens deze cursus leren de kinderen spelenderwijs de basisbeginselen van het Frans.

[su_button link=”http://www.alliancerotterdam.nl/cursussen-frans/cours-pour-enfants-kindercursus/” style=”flat” background=”#DA002E” size=”4″ radius=”0″]Lees meer[/su_button]
[su_divider top=”no” style=”dotted” divider_color=”#00b1fc” size=”1″]