TEF nl

Test d’évaluation de français

De TEF is een test die het niveau van uw Frans meet en die is ontworpen en ontwikkeld door de Franse Kamer van Koophandel. De TEF is internationaal erkend en de uitslag blijft twee jaar geldig. Het behalen van de toets kan nuttig of nodig zijn wanneer u op zoek bent naar een functie in een Franstalig bedrijf, in het geval van een studie in Frankrijk of in het kader van emigratie naar een Franstalig land.

Er zijn 4 versies :

  • TEF à 5 épreuves
  • TEF Québec (TEFAQ)
  • TEF Canada
  • TEF Intégration Résidence et Nationalité

TEF

De TEF is een betrouwbare, snelle en objectieve maatstaf voor uw algemene niveau Frans. Dit diploma, dat in de hele wereld wordt erkend, kan nuttig zijn bij het zoeken naar een baan bij Franstalige bedrijven of bij het plannen van een studie in Frankrijk.

ModulesPrix
Compréhension écrite€ 80
Compréhension orale€ 80
Expression écrite€ 80
Expression orale€ 80
Lexique et structure€ 80

Alle informatie over de TEF


TEFAQ – adapté pour le Québec

De TEFAQ is een versie van de TEF, aangepast door het Ministerie van Immigratie en Culturele Community’s (MICC) van Québec in het kader van een officiële immigratie aanvraag. De behaalde resultaten van de TEFAQ zijn één jaar geldig.

ModulesPrix
Compréhension écrite€ 80
Compréhension orale€ 80
Expression écrite€ 80
Expression orale€ 80

Alle informatie over de TEF Québec


TEF CANADA

De TEF Canada is een verplichte toets in het kader van economische immigratie, waarbij bewijs van taalvaardigheden noodzakelijk is, voor aanvraag van burgerschap en immigratie naar Canada. De TEF Canada hanteert eveneens een onmisbare opgave van niveau van taalbeheersing om Canadees burgerschap te verkrijgen.

Demande d’immigration€ 320
Demande de citoyenneté€ 160

Alle informatie over de TEF Canada


TEF Intégration, Résidence et Nationalité

De TEF Intégration, Résidence et Nationalité (TEF IRN) wordt officieel erkend door het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken en het Zwitserse Staatssecretariaat voor Migratie als onderdeel van het proces voor het verkrijgen van een langdurige verblijfsvergunning of het aanvragen van de Zwitserse nationaliteit.

Prijs: € 320

Alle informatie over de TEF IRN