TEF nl

TEF-registratieformulier

De TEF is een test die het niveau van uw Frans meet en die is ontworpen en ontwikkeld door de Franse Kamer van Koophandel. De TEF is internationaal erkend en de uitslag blijft twee jaar geldig. Het behalen van de toets kan nuttig of nodig zijn wanneer u op zoek bent naar een functie in een Franstalig bedrijf, in het geval van een studie in Frankrijk of in het kader van emigratie naar een Franstalig land.

Inschrijven? Op het inschrijfformulier vindt u alle belangrijke informatie. Het ingevulde formulier kunt u sturen naar bonjour@alliancerotterdam.nlLet op: nadat uw inschrijving is geregistreerd wordt er geen restitutie verleend.


Wat zijn de verschillende certificeringen?

TEF

De TEF is een betrouwbare, snelle en objectieve maatstaf voor uw algemene niveau Frans. Dit diploma, dat in de hele wereld wordt erkend, kan nuttig zijn bij het zoeken naar een baan bij Franstalige bedrijven of bij het plannen van een studie in Frankrijk.


TEFAQ – TEF AANGEPAST VOOR QUÉBEC

De TEFAQ is een versie van de TEF, aangepast door het Ministerie van Immigratie en Culturele Community’s (MICC) van Québec in het kader van een officiële immigratie aanvraag. De behaalde resultaten van de TEFAQ zijn één jaar geldig.


TEF CANADA

De TEF Canada is een verplichte toets in het kader van economische immigratie, waarbij bewijs van taalvaardigheden noodzakelijk is, voor aanvraag van burgerschap en immigratie naar Canada. De TEF Canada hanteert eveneens een onmisbare opgave van niveau van taalbeheersing om Canadees burgerschap te verkrijgen.


HANDIGE LINKS

Om je voor te bereiden op de TEF en enkele voorbeelden te zien van de opgaven, click hier