Alliance Française Rotterdam

La Puce à l’oreille / Voorleesochtend voor kinderen

Volgende lezing zaterdag 9 maart 2019
logo-la-puce-a-l-oreille

Children education and reading. Child learning, teacher reading literature knowledge, school wisdom, vector illustration.

Tegenwoordig wordt deze activiteit verzorgd door een aantal vrijwillige ouders die (na het vertrek van Sophie naar Frankrijk) enthousiast hebben besloten de voorleesochtenden voort te zetten. Tevens zijn er vele Franstalige kinderboeken aanwezig die u samen met uw zoon of dochter kunt lezen.

 

De voorleesochtenden vinden plaats in de bibliotheek De Kleine Kapitein van 10.15 tot 11.00 uur, en zijn toegankelijk voor Franstalig en Nederlandstalig publiek!

Deze ludieke en familiale activiteit helpt de allerkleinste om op spelenderwijze de Franse taal te ontdekken en te leren.

Voor deelname aan deze activiteit vragen wij een kleine bijdrage van €2,- . Dit bedrag zal dienen voor de aanschaf van nieuwe kinderboeken voor de bibliotheek van de Alliance Française Rotterdam. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat ook ons allerkleinste publiek genoeg leesplezier beleeft!

P1010615 P1010637

Vanaf november 2016 organiseert de Alliance Française Rotterdam een Franse voorleesochtend voor kinderen. La Puce à l’oreille is een voorleesactiviteit in het Frans voor jonge kinderen. Het is een initiatief van Sophie Audet, bibliothecaresse in Bordeaux, in samenwerking met de Alliance Française Rotterdam.

Info

Datum :  Iedere tweede zaterdag van de maand
Tijd: 10:15 tot 11:00 uur
locatie :
De Kleine Kapitein, eerste etage – Botersloot 173, 3011 HE Rotterdam 
Bijdrage van  € 2, – per familie
/ Voor de kinderen is er gratis limonade!
Kinderen : 0 -7 jaar

Website La Puce à l’oreille

Facebook groep “Les Parents de la Puce à l’oreille
Enregistrer

Enregistrer