Alliance Française Rotterdam

Le Pot de l’AFR 3 : De Vietnamese keuken

Vrijdag 1 december 2017

Vind hier het recept van Vietnamese varkensvlees spiesjes

Deze bijeenkomst is alleen voor cursisten en leden van de Alliance Française Rotterdam en voor studenten van de Hoge School Rotterdam.

OG9KH30Op 1 december organiseert de Alliance Française Rotterdam opnieuw een ‘pot’ rond het thema gastronomie française. Deze keer nemen we een kijkje in de vietnamese keuken.

We gaan wat te weten komen over de geschiedenis van de vietnamese keuken, waar een vietnamese maaltijd uit bestaat, de bekendste vietnamese gerechten en natuurlijk een recept met een video waarin dit recept wordt bereid. En daarna weer de bekende quiz die wordt afgesloten met en een ‘gustation’.

PROGRAMMA :

  • Voor 2017 is als thema gekozen: de Franse gastronomie.
  • Bij de derde ‘Pot’ : Wij gaan proberen om meer over de Vietnamese keuken te weten te komen, vanzelfsprekend gevolgd door een recept en een proeverij.
  • QUIZ: Doe mee aan onze thema quiz met uw smartphone, en probeer om een diner voor twee personen te winnen in het vietnamese restaurant.
  • Discussiëren, uitwisselen en converseren met uw docenten en het team van de AFR, onder het genot van een glas wijn!
Info

Datum : Vrijdag 1 december  2017
Tijd:
van 18:30 uur tot 20 uur
Locatie:
Alliance Française Rotterdam – Westersingel 14, 3014 GN, Rotterdam
Gratis entree: gelieve u in te schrijven via cultuur@alliancerotterdam.nl

P1010227Hier ontmoeten studenten, docenten en het hele team van de Alliance elkaar, om kennis te maken en met elkaar te praten, in een gemoedelijke en warme sfeer. Per jaar zullen meerdere borrels worden georganiseerd, elk jaar met een speciaal thema.

Voor het jaar 2017 is gekozen voor het thema ‘de Franse gastronomie’

Een rendez-vous met uw Alliance om niet te missen !

Enregistrer