Alliance Française Rotterdam

Het drie-uurtje van La puce à l’oreille

Samedi 23 juin 2018

Het drie-uurtje van ‘La puce à l’oreille’

Zaterdag 23 juni 2018

Het einde van het jaar nadert ! Heel veel kinderen kwamen dit jaar luisteren naar het fantastische team van vrijwillige ouders tijdens de voorleesochtenden in De Klein Kapitein, in het kader van de activiteit ‘La Puce à l’oreille’.

Om u te bedanken, organiseren wij op zaterdag 23 juni een ‘drie-uurtje’ en wordt er, zoals altijd, voor de kinderen voorgelezen. Ontdek dan ook ons gebouw, de kleine tuin en vooral de bibliotheek !

Die middag kunt u dan tevens zien welke nieuwe kinderboeken er door de Alliance Française Rotterdam zijn aangeschaft, mede dankzij uw genereuze bijdragen!

Heeft u vragen over de Alliance Française Rotterdam, over onze activiteiten of over de kindercursussen? Aarzel dan niet en kom! Wij staan u met plezier te woord en zullen u zo goed mogelijk informeren over bijvoorbeeld de cursussen en de gebruikte methodes.

De deelnemende gezinnen wordt vriendelijk gevraagd om die middag iets lekkers mee te nemen!!!

De Franstalige bibliohteek:

De bibliotheek van de Alliance Française Rotterdam is toegankelijk voor een ieder, voor jong en oud. Wij wijzen u graag op onze online catalogu, hierin vindt u tal van recente boeken en werken welke te leen zijn. De bibliotheek wordt constant vernieuwd en gemoderniseerd.

 

Wordt lid van de Alliance Française Rotterdam voor slechts  -lezing-puce-a-loreille40€/jaar (één jaar geldig) en profiteer van de vele voordelen en het lidmaatschap op de bibliotheek.

Info

Datum: zaterdag 23 juni 2018
Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur
Locatie: in de Galerie van de Alliance Française Rotterdam – Westersingel 14, 3014 GN Rotterdam
Gratis entree

Kinderen onder begeleiding van een volwassene, het team van de Alliance Française Rotterdam is niet aansprakelijk voor het toezicht op de kinderen.