Alliance Française Rotterdam

Concours de photos “Les Pays-Bas, pays de l’eau et du vélo”

l'eau et vélo

De Alliance Française Rotterdam organiseert een fotowedstrijd getiteld “Les Pays-Bas, pays de l’eau et du vélo”.

De Alliance Française des Pays-Bas, de overkoepelende organisatie van alle Alliances Françaises in Nederland (het zijn er 33!), organiseert een fotowedstrijd getiteld “Les Pays-Bas, pays de l’eau et du vélo”. Dit thema weerspiegelt de Nederlandse fietscultuur en representeert Nederland als waterland.
Alle leden en cursisten van alle Alliances Françaises in Nederland kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd. De winnende foto’s zullen in juni en juli 2016 tentoongesteld worden in het gebouw van de Alliance Française in Parijs.

De opening van deze expositie zal plaatshebben op zaterdag 4 juni 2016, op deze dag zullen ook de winnaars van het Concours de la Chanson optreden.

De Alliance Française Rotterdam roept al haar leden en cursisten op deel te nemen aan deze fotowedstrijd. Uw ingezonden foto dingt niet alleen mee in de landelijke fotowedstrijd, maar ook in een fotowedstrijd die gelijktijdig door de Alliance Française Rotterdam wordt georganiseerd. Op vrijdag 18 maart 2016 worden de winnaars van de “Rotterdamse” wedstrijd bekend gemaakt.

Wat moet u doen?
U stuurt uw mooiste foto in voor maandag 7 maart 2016 naar cultuur.rotterdam@alliance-francaise.nl. Zorgt u er hierbij voor dat uw foto in het teken staat van het thema “Les Pays-Bas, pays de l’eau et du vélo” en dat zowel het Nederlandse als het Franse publiek onder de indruk zal zijn van uw foto.
Let op! De resolutie van de foto dient minimaal 15 megapixels te zijn.

Wat kunt u winnen?
Een fantastische fiets-tour van UrbanGuides door Rotterdam!!