Alliance Française Rotterdam

Concert van Debussy en tijdgenoten in De Unie- Update foto’s

Claude DebussyIn 2012 is het 150 jaar geleden dat de beroemde Franse componist Claude Debussy (1862 – 1918) werd geboren en daarom organiseert de Alliance Française een Concertmiddag van Debussy en tijdgenoten in zaal De Unie, Mauritsweg 34, tegenover de Alliance Française. De uitvoerenden zijn Juliette Hurel, fluitiste van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Hélène Couvert, pianiste uit Parijs en Joséphine Poncelin, leerlinge van Juliette Hurel bij Codarts. Ook zullen er gedichten van Baudelaire worden voorgedragen.

 

Datum en tijdstip: Zondagmiddag 9 december om 14 uur.
Kosten: €25,- (plaats voor het concert en hapje en drankje na afloop in de Alliance Française)

Korting:voor leden/studenten van de Alliance Française:€ 20,- i.p.v € 25,-(op vertoon van hun lidmaatschapkaart) 

Let op: reserveren is verplicht en pas als wij de betaling ontvangen hebben bent u verzekerd van een plaats voor het concert. Reserveren kan door te mailen naar cultuur.rotterdam@alliance-francaise.nl of te bellen naar 010-4360421. U ontvangt dan vanzelf informatie over de wijze van betalen.

 

[hr_dotted]

Aansluitend in de Galerie van de Alliance Française aan de Westersingel 14: Opening / Vernissage van de tentoonstelling “La Provence et autres choses” van Brenda Solleveld. Onder het genot van een glas wijn en wat hapjes kunt u de schilderijen bezichtigen. De kunstenares is aanwezig en zal u desgewenst uitleg geven van haar werk.

Brenda_Solleveld_LES_DUNES_100x120_katoen_LRBrenda_Solleveld_LA_PETITE_PROVANCE_40x50_linnen_LR