Alliance Française Rotterdam

Debussy 150 jaar: lezing en concert.

Op 22 augustus 1862 werd Claude Debussy geboren in Saint-Germain-en-Laye. Dit is 150 jaar geleden.
De Alliance Française in Rotterdam organiseert daarom een lezing over deze componist en een concert waarin muziek van  Debussy en diens tijdgenoten gespeeld zal worden.

Lezing

De lezing wordt verzorgd door mevr. Madeleine Pfundt op donderdag 25 oktober 2012 om 20.15 uur  en vindt plaats in de galerie van de Alliance Française in Rotterdam (Westersingel 14). De voertaal is Nederlands.

Kosten: €5,- (plaats voor de lezing en glas wijn na afloop)
Let op: reserveren is verplicht. Reserveren kan door te mailen naar cultuur.rotterdam@alliance-francaise.nl of te bellen naar 010-4360421

Concert

Op zondag 9 december 2012 om 14 uur organiseert de Alliance française een concert van Debussy en tijdgenoten in zaal de Unie. Zaal de Unie (Mauritsweg 34) ligt tegenover het pand van de Alliance Française aan de Westersingel 14.

Het concert wordt verzorgd door Juliette Huriel (fluitiste bij het Rotterdam Philharmonisch orkest), Hélène Couvert (pianiste uit Parijs) en een tweede fluitiste die leerling is bij Juliette Huriel aan Codarts in Rotterdam.
Na afloop is er een glas wijn en een hapje aan de overkant in de galerie van de Alliance Française.

Kosten: €25,- (plaats voor het concert en hapje en drankje na afloop in de Alliance Française)
Let op: reserveren is verplicht. Reserveren kan door te mailen naar cultuur.rotterdam@alliance-francaise.nl of te bellen naar 010-4360421.

NB Indien u vóór 1 oktober reserveert voor beide evenementen betaalt u €25,-