Alliance Française Rotterdam

Le Pot de l’AFR 2: De Marokkaanse keuken

Vrijdag 30 juni 2017

Vind hier het recept Pastilla Poulet (kip pastei)

Hoe worden Marokkaanse recepten bereid ?

Naar de eerste borrel van de AFR bent u in grote getalen gekomen, wat ons betreft was het een zeer geslaagde avond, mede dankzij uw aanwezigheid en participatie!

De Alliance nodigt u nogmaals uit, dit keer om een deel van de Franstalige keuken te ontdekken en wel middels de Marokkaanse keuken.

cuisine-marocaineTer gelegenheid van de 2de borrel, stellen wij u voor de Marokkaanse keuken, met zijn kruiden en specerijen, beter te leren kennen. De Marokkaanse keuken en die van de Maghreb is rijk van geur, soms behoorlijk kruidig en krachtig, vaak zacht, al naar gelang de smaak en de regio’s.

PROGRAMMA:
  • Wij gaan proberen om meer over het gebruik van de kruiden in de Marokkaanse keuken te weten te komen, vanzelfsprekend gevolgd door een recept en een proeverij.
  • QUIZ: Doe mee aan onze thema quiz met uw smartphone, en probeer om een driegangen diner voor twee personen te winnen bij Marokkaans restaurant Safir.
  • Discussiëren, uitwisselen en converseren met uw docenten en het team van de AFR, onder het genot van een glas wijn!
Info

Datum : Vrijdag 30 juni 2017
Tijd:
van 18:30 uur tot 20 uur
Locatie:
Alliance Française Rotterdam – Westersingel 14, 3014 GN, Rotterdam
Gratis entree: gelieve u in te schrijven via cultuur@alliancerotterdam.nl

L'équipe de l'Alliance Française Rotterdam

Hier ontmoeten studenten, docenten en het hele team van de Alliance elkaar, om kennis te maken en met elkaar te praten, in een gemoedelijke en warme sfeer. Per jaar zullen meerdere borrels worden georganiseerd, elk jaar met een speciaal thema.

Voor het jaar 2017 is gekozen voor het thema ‘de Franse gastronomie’

Een rendez-vous met uw Alliance om niet te missen !