Alliance Française Rotterdam

Afbeelding enfants website

Ook Nederlandstalige kinderen kunnen terecht bij de Alliance Française Rotterdam om Frans te leren.

Tijdens het schooljaar 2017-2018 zal er elke woensdagmiddag een les van 1,5 uur gegeven worden door docente Pénélope Valkier. Pénélope is française, maar spreekt ook heel goed Nederlands. De voertaal van de lessen zal zoveel als mogelijk Frans zijn.

Tijdens de lessen wordt gewerkt aan de basisbeginselen van het Frans (niveau A1 van het Europees Referentiekader voor talen) met behulp van een Franse lesmethode. Zie het volgende document voor een uitgebreidere beschrijving van de inhoud van de lessen : inhoud kindercursus.

Praktische informatie
De kindercursus start elk schooljaar in september en loopt door tot en met mei. Zie voor de huidige lesdata de kalender kindercursus.

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden over de kindercursus die in september 2018 van start gaat vul dan het contactformulier in.

Indien u meer dan één kind van eenzelfde familie inschrijft, dan ontvangt u een korting van 10% op de cursusprijs van het tweede kind.

Elke woensdag voor Nederlandstalige kinderen van 7 -11 jaar. 45 lesuren in een jaar |€450,- (excl. inschrijfkosten €10,- en lesmateriaal)*
NiveauDag en tijdData
Nederlandse kinderen (7 - 11 jaar)Woensdag 16.30 - 18.00 uur27 september 2017 - 30 mei 2018

* een kind dat zich voor de eerste keer inschrijft, betaalt eenmalig inschrijfkosten.
* Lesmateriaal : Zig Zag A1.1. Tekstboek en werkboek. Kosten €34.

Voor de ouders: Tijdens de les van uw kind kunt u een boodschap doen in het centrum van Rotterdam, of onder het genot van een kopje koffie of thee op uw kind wachten in het ‘petit café’ van de Alliance Française.

Indien u meer informatie wenst neem dan contact met ons op : 010 – 436 04 21 of bonjour@alliancerotterdam.nl