Home – Nederlands

Wij werken momenteel aan de verbetering van onze website. Neem contact met ons op via bonjour@alliancerotterdam.nl als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden.

NIEUWE ZITTING – Januari & Februari 2023

Online of face-to-face, in een algemene cursus of in een conversatiecursus… Leer Frans zoals u dat wilt! Op jullie goede voornemens voor 2023!

Kom meer te weten over ons cursusaanbod, en schrijf je nu in voor de volgende cursussessie in januari en februari 2023.
Alliance Française Rotterdam biedt kortere en meer praktische cursussen aan. Je hoeft je niet vast te leggen voor een heel jaar: begin gewoon met een 9-weekse cursus!


ALLE EUROPESE, ALLE !” PROJECT – ARTIKEL FIL D’ALLIANCES

Het door de Alliance Française de Rotterdam in het kader van het festival Europe à la folie georganiseerde inclusieve uitwisselingsproject kreeg aandacht in het tijdschrift Fil d’Alliances van najaar 2022.

We zijn erg trots dat we deze ervaring kunnen delen met het Franse diplomatieke netwerk, en wellicht andere inclusieve projecten op internationaal niveau kunnen inspireren!

Nogmaals proficiat aan de leerkrachten van beide groepen en aan de Franse en Nederlandse kinderen die aan dit mooie project hebben deelgenomen. We hopen deze ervaring binnenkort te herhalen!